A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Миколаївська лікарня" Миколаївської селищної ради Миколаївського району Одеської області

ІМУНІЗАЦІЯ У 2023 РОЦІ

Дата: 02.05.2023 14:11
Кількість переглядів: 13

Щороку  у всьому світі проводиться тиждень імунізації іноваційний ВООЗ. Мета - зміцнення громадського імунітету та імунитету кожної людини окремо.

У всьому світі вакцинація вважається найефективнішим  заходом запобігання багатьом інфекційним хворобам. Саме вакцинація може захистити від таких важливих недуг, як: поліомієліт, дифтерія,правець, кашлюк, вірусний гепатитВ, кір, краснуха, епідемічний паротит, гемофільна інфекція (НІВ),туберкульоз.

При компактному проживанні населення (військовий стан)  перечислені вище інфекційні захворювання та COVID -19 є особливо небезпечні.

Варто відзначити, що всі вакцини які використовуються для проведення щеплень,проходять державну реєстрацію та сертифікацію.

Тому ми звертаємо важу увагу, на те що в нашій місцевості, у лікувально - профілактичному закладі КНП "Миколаївська лікарня" в любий час можна зробити пофілактичну вакцину.

Ми просимо жителів нашої місцевості та інше населення,які в даний час перебувають у нашій місцевості, берегти себе, свої родини...

Мирного неба!!!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора